Tjenester

Renovering av eldre boliger er vi spesialister på. Vi kan gi deg tips om smarte løsninger på hvordan du kan løse planleggingen på bygget ditt. Vi har samarbeid med med arkitekter slik at vi kan bistå med tegninger, søknader til kommunen, ansvarsrett og utførende slik at bygget ditt står fiks ferdig.

Vi har meget gode avtaler med alle materialleverandører og kan levere og sikre at du har de nødvendige materialer på byggeplassen til en hver tid. Vi sørger også for retur av materialene slik at du betaler kun for det som blir forbrukt.Tid er penger. Vi kan sette 5 til 7 mann på jobben og få den gjort på en rask og faglig måte

Vi utfører alt innen restaurering, renovering, oppussing, våtrom, ombygging, tilbygg og nybygg. I tillegg bistår vi med levering av materialer og har samarbeidsavtaler med arkitekter, rørleggere, elektrikere, grave- og grunnarbeider. Som gjør at vi kan ta hele bygge prosessen fra a til å og koordinere den opp mot den jobben som skal utføres.
Vi ser mulighetene for deg i forhold til byggeprosessen og kommer med forslag til smarte planløsninger.Ta kontakt i dag for mer informasjon!  Så kommer vi på gratis befaring.